Izvor: Danas, 04.Okt.2023, 13:51

Veliki požar u Osijeku pod kontrolom, tri vatrogasaca povređena, jedan teže

U gašenju požara uskladištene plastike u osječkoj firmi "Drava International" su povređena tri vatrogasca, od kojih jedan teže, saopštila je danas Hrvatska vatrogasna zajednica, a kako javlaja HRT požar je pod kontrolom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar plastike u Osijeku pod kontrolom, dva vatrogasaca lakše povređena 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2023

Dvojica vatrogasaca lakše su povređena tokom gašenja velikog požara koji je posle ponoći buknuo u Osijeku na deponiji usladištene plastike osječke firme Drava International, javila je Hrvatska radiotelevizija (HRT), prenosi agencija Beta. U pogonu firme za prerardu plastike zapalila se plastika...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U gašenju požara u Osijeku povređana tri vatrogasca, pomagao robot

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2023

U gašenju požara uskladištene plastike u osječkoj firmi "Drava International" su povređena tri vatrogasca, od kojih jedan teže, saopštila je danas Hrvatska vatrogasna zajednica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.