Velike gužve na Horgošu i Batrovcima, na Gradini se čeka 2,5 sata

Izvor: Blic, 30.Jul.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike gužve na Horgošu i Batrovcima, na Gradini se čeka 2,5 sata

Na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske i Mađarske pojačan je saobraćaj i čeka se oko sat vremena, navodi Auto moto savez Srbije i apeluje da se koriste alternativni granični prelazi.

Zbog velikog zadržavanja vozila na Graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na ulazu u Srbiju i na prelazu Šid vozačima se preporučuje korišćenje alternativnih prelaza - Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.

Na manjim prelazima - Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su od 30 do 60 minuta, a oni su otvoreni od 7.00 do 19.00, dok se na Graničnim prelazima Kelebija i Bački breg čeka oko pola sata i oni rade 24 sata.

Na prelazu Gradina sa Bugarskom čeka se oko 150 minuta na izlazu iz zemlje, dok su zadržavanja na GP Preševo sa Makedonijom oko pola sata.

Na prelazu Gostun ka Crnoj Gori zadržavanja su oko 45 minuta, pa se vozačima savetuje korišćenje prelaza Jabuka ili Mehov Krš.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.