Izvor: RTS, 06.Feb.2023, 08:18

Nema ugroženih stanovnika, ali ima zavejanih domaćinstava; Vanredna situacija u opštini Trgovište

Zbog snega, opština Trgovište proglasila vanrednu situaciju. Zavejane puteve u višim predelima Srbije putari su očistili tamo gde ih mećava u tome nije sprečila. Putni pravci ka Kopaoniku su prohodni. Trenutno nema ugroženih građana, a neprestano se čiste putevi prvog i drugog prioriteta, poručuje načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić. Danas kreće čišćenje lokalnih i mahalskih puteva u Crnoj Travi.
Nakon višečasovnog prekida >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saobraćaja, koji su na deonici od Brzeća do Kopaonika izazvali olujni vetar i mećava, situacija je normalizovana 
Deonica od Novog Pazara prema Sjenici otvorena je samo za putnički saobraćaj.
Potpuno je zavejana Crna Trava, a jak vetar pravi smetove i do 2 metra.
Pojedina naselja na području Novog Pazara i Lučana još su bez struje.
U celoj Srbiji temperature su jutros u minusu, a najhladnije je na Kopaoniku, gde je u 6 sati izmereno minus 16 stepeni Celzijusa. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Većina zavejanih puteva očišćena, normalizovana situacija na Kopaoniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2023

Zavejani putevi u višim predelima Srbije su očišćeni osim tamo gde je mećava sprečila putare da to urade, prenosi RTS...Nakon višečasovnog prekida saobraćaja na deonici od Brzeća do Kopaonika zbog olujnog vetra i mećave, situacija je normalizovana...U opštini Crna Trava jak vetar napravio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.