Većina potrošača dobila vodu u Užicu

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina potrošača dobila vodu u Užicu

Od jutros u 10 sati normalizovano je snabdevanje vodom u Užicu, izjavio je direktor užičkog Vodovoda Dragan Simić.

“Većina potrošača viših zona dobila je još juče vodu, a Sarića osoje je od jutros snabdeveno vodom”, rekao je Simić za Tanjug.
Direktor Vodovoda apeluje na potrošače da puste vodu da oteče zbog mutnoće, koja je, kako kaže, posledica radova koji su izvođeni zbog kvara na ventilu na cevovodu Sušička vrela.
Zavod za javno zdravlje je zbog mutnoće vode izdao preporuku da se takva voda ne koristi za piće dok ne budu urađene bakteriološke analize.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Zavod: Voda se ne preporučuje za piće. Užički "Vodovod": Voda može da se pije

Izvor: Blic, 10.Apr.2014

Zbog mutne vode iz gradskog vodovoda u Užicu, Zavod za javno zdravlje preporučio je da se ne koristi za piće, dok JKP “Vodovod” objašnjava da je to posledica ispiranja rezervoara. Kvar na cevovovodu otklonjen: Užice..Zavod je saopštio je da je uzorkovanjem koje je urađeno prekjuče u pojedinim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.