Izvor: B92, 21.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veb-novinar B92 dobio nagradu OEBS

Beograd -- 10 studenata FPN-a dobili nagradu OEBS-a - studijski boravak u medijima u Holandiji i Engleskoj. Nagradu dobio i Marko Jeličić

Šef OEBS-a Hans Ola Urstad uručio je danas studentima Fakulteta političkih nauka nagradu studijske posete medijima i akademskim institucijama u Holandiji i Velikoj Britaniji, u trajanju od mesec dana. Nagradu je dobilo 10 najboljih studenata FPN-a - Marko Jeličić, Katica Đurević, Marija Dedić, Irena Jerković, Anđelka Živković, Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barlovac, Tatjana Loš, Slađana Lazić i Jelena Delić.

Ambasador Hans Ola Urstad rekao je na svečanosti dodele nagrada da je cilj ovog projekta da se studenti upoznaju sa najpoznatijim novinskim kućama u Britaniji i Holandiji, kao i da stečena iskustva prenesu kolegama sa fakulteta.

Prema njegovim rečima, ovo iskustvo će im pomoći i na budućem radnom mestu.

Studenti koji su nagrađeni pohađaju dodiplomske, postdiplomske i master studije, a pored ocena, kriterijum za dobijanje nagrade bili su esej i intervjui na srpskom i engleskom jeziku.

Projekat je finansirala Ambasada Kraljevine Holandije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.