Važno obaveštenje pred praznike: Ukoliko putujete negde, ovo je novi režim rada na granici!

Izvor: BKTV News, 06.Apr.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važno obaveštenje pred praznike: Ukoliko putujete negde, ovo je novi režim rada na granici!

Na graničnim prelazima ka Republici Bugarskoj tokom predstojećih uskršnjih praznika primenjivaće se novi havarijski režim rada, saopštila je Uprava Carina.

Ovaj režim će se primenjivati od 20.00, 8. aprila 8 časova 10. aprila.

To znači da će se u navedenom periodu vršiti usporena obrada podataka na pomenutim graničnim prelazima, navodi se u saopštenju.

SNAŽNO NEVREME pogodiće ove delove Srbije (TABELA)

"Blagovremeno o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << obaveštavamo građane, kao i firme koje se bave prevozom, a u cilju sprečavanja velikih gužvi do kojih bi moglo da dođe", dodaje se.

FOTO: Pixabay/Ilustracija

U Srbiji je danas pojačan intenzitet saobraćaja, a nešto veći broj vozila ima i na graničnim prelazima "Horgoš" sa Mađarskom i "Batrovci" sa Hrvatskom gde se zadržavanja kreću od 30 do 60 minuta, saopštio je AMS S.

Prema podacima Uprave granične policije, na ostalim graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta.

Očekuje se da će pojačan saobraćaj biit tokom svim prazničnih dana, a posebno su opterećeni autoputevi, kao i svi ostali frekventniji putni pravci I i II prioriteta.

AMSS upozorava: Očekuje se pojačan saobraćaj, teretna vozila čekaju i po sedam sati!

AMS S skreće pažnju vozačima na mokre kolovoze i moguće odrone.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Usporen rad na prelazima u Bugarskoj od nedelje do utorka

Izvor: RTS, 06.Apr.2018

. Na graničnim prelazima u Bugarskoj će se tokom uskršnjih praznika primenjivati poseban režim rada, tokom kojeg će obrada podataka biti usporena.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.