Vazdušni saobraćaj između Rusije i Srbije uskoro će biti privremeno obustavljen

Izvor: Vostok.rs, 18.Mar.2020, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazdušni saobraćaj između Rusije i Srbije uskoro će biti privremeno obustavljen

Ruska ambasada u Srbiji saopštila je da će letovi između Rusije i Srbije uskoro biti obustavljeni, saopštila je pres služba ruske diplomatske misije, prenosi TASS. "U narednim danima vazdušni saobraćaj između Rusije i Srbije biće privremeno obustavljen zbog pogoršanja epidemiološke situacije usljed širenja koronavirusne infekcije u Srbiji. Pozivamo sve građane Rusije koji su trenutno na teritoriji Srbije u okviru bezviznog režima od 30 dana i nemaju dozvolu boravka u Srbiji, da preduzmu mere kako bi ih što pre vratili u Rusku Federaciju “, navodi se u saopštenju.
„Situacija s ruskim državljanima u Crnoj Gori zaista kritična“https://t.co/ZstxkHOkAu
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) March 18, 2020
Broj slučajeva koronavirusne infekcije u Srbiji dostigao je 83, a dve osobe su u teškom stanju. Srbija je zatražila pomoć u borbi protiv epidemije od Rusije i Kine.
 
Vojska Srbije obezbeđuje granične prelaze, prihvatne centre i bolnicehttps://t.co/g4drLAhlTf
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) March 18, 2020 Ranije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uveo vanredno stanje u zemlji, a parlamentarni i lokalni izbori zakazani za 26. april su odloženi.
 
 
 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.