Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope u Beogradu: Najava drugog dana konferencije

Izvor: TangoSix.rs, 15.Apr.2024, 08:57

Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope u Beogradu: Najava drugog dana konferencije

Četvrti po redu Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (SEAS) održaće se 22. i 23. aprila u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovogodišnja konferencija u organizaciji Tango Six Eventsa biće do sada najveće izdanje regionalnog okupljanja civilne i vojne vazduhoplovne industrije, sa do sada najinteresantnijim programom predavanja i prezenetacija.
Više detalja i način kako da kupite ulaznice za događaj možete videti ovde – www.seas.rs
Kako je i najavljeno, ove godine će na SEAS-u biti prisutno više od 170 kompanija iz industrije, od Erbasa i Boinga, do svih većih i manjih privatnih i državnih institucija u Srbiji i regionu.
Posebno smo ponosni na agendu prezentacija i panela koju...

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Besplatno dostupni snimci konferencije Konverzija #4 na YouTube kanalu

Izvor: Capital.ba, 15.Apr.2024

BANJALUKA – Konferencija “Konverzija” postala je tokom godina vodeći regionalni događaj za edukaciju u oblasti digital marketinga. FOTO: Ustupljena Na ovoliku popularnost i važnost uticala je činjenica da je fokus ove konferencije praktično znanje i otvoreno dijeljenje uvida u načine rada...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.