Vansi organizuje prvi Spotters day na aerodromu Nikola Tesla: Traži se 20 spotera koji će slikati i snimati avione – UNUTAR OGRADE!

Izvor: TangoSix.rs, 08.Nov.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vansi organizuje prvi Spotters day na aerodromu Nikola Tesla: Traži se 20 spotera koji će slikati i snimati avione – UNUTAR OGRADE!

Kako je sa aerodroma Nikola Tesla rečeno ekskluzivno za Tango Six, Vansi će organizovati prvi Spotters day u Beogradu sledeće subote 16. novembra. Tako će tradicionalni globalni događaj Vansi erports grupacije pored 24 aerodroma iz 11 zemalja od subote uključivati i Teslu.
Kako su iz Nikole Tesle rekli za Tango Six, grupa od 20 spotera provešće nekoliko sati slikajući i snimajući jutarnju ili poslepodnevnu akciju (precizna satnica će tek biti objavljena) na nekoliko pozicija. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Prva će biti na početku raskrsnice TWY A i H dok će druga biti mobilna – u zavisnosti od staze u upotrebi, 20 spotera biće prevoženi vozilima na minilalnu dozvoljenu udaljenost od piste radi idealnih uslova za fotografisanje poletanja i sletanja.
Spoterski hleb nije jednostavan. Potreban je entuzijazam, talenat, oprema ali ništa ne vredi ako nemate pristup dobrim lokacijama / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Dešavanje će imati i takmičarski karakter. Na globalnom nivou događaja, svaki fotograf (video snimatelji se neće računati) koji postavi svoju fotografiju na Instagram pod hashtagom #VinciAirportsSpottersDay i menšnom @VINCIairports naloga ulazi u izbor za prvu nagradu o kojoj će odlučivati broj lajkova ali i poseban žiri. Nagrada je foto-aparat u vrednosti od 1000 evra.
Prijave za učešće za 20 ograničenih mesta (zato požurite sa javljanjem) šalju se na mail: spotters@beg.aero. U mejlu napišite svoje ime, prezime, kontakt telefon, da li fotografišete ili snimate video i da li ste zainteresovani da na pisti, isti dan, odigrate fudbalsku utakmicu protiv ekipe aerodroma Nikola Tesla.
Budući da je bilo dosta pominjanja u spoterskoj zajednici da im „uslovi za rad“ njihovog „posla“ nisu u prošlosti nailazili na razumevanje aerodroma, njegovih bezbednosnih službi ali i policije, sa Tesle za Tango Six kažu da će ovu prvu aktivnost iskoristiti da se bolje upoznaju sa zainteresovanim entuzijastima nakon koje će razmotriti mogućnosti za dugoročniju saradnju na obostrano i bezbedno zadovoljstvo.
Požurite sa prijavama na mail: spotters@beg.aero – broj mesta je ograničen na 20.

The post Vansi organizuje prvi Spotters day na aerodromu Nikola Tesla: Traži se 20 spotera koji će slikati i snimati avione – UNUTAR OGRADE! appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.