Valjevo: Ubistvo kašikom u zatvoru za maloletnike!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Ubistvo kašikom u zatvoru za maloletnike!

Osuđenik (17) Kazneno popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu na mestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Ubistvo se dogodilo u noći između subote i nedelje, u stacionaru zatvora, u kom su obojica bili na lečenju, a trojica osuđenika, koji su se takođe nalazili u sobi, ništa nisu primetili, jer su u to vreme spavali, pišu "Večernje novosti."

Pre dolaska na izdržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dvogodišnje kazne zatvora u Kazneno popravni zavod za maloletnike u Valjevu zbog teških krađa osumnjičeni za ubistvo je bio štićenik Doma za nezbrinutu decu “Moša Pijade” u Beogradu.

S obzirom da nije bilo drugih motiva za ubistvo, list nezvanično saznaje da je sklonost ka povređivanju drugih verovatni uzrok nasumičnog napada na B. D. koji se, na žalost, završio smrću.

Napadač iz Liježa ubio i cimera u zatvoru

Istraga je u toku, a uprava Kazneno popravnog zavoda u Valjevu o ubistvu je odmah obavestila policiju, nadležno tužilaštvo i sud, te porodicu nastradalog.

Osim maloletnih i mlađih punoletnih osuđenika, u ovoj ustanovi kazne izdržavaju i punoletni osuđeni do godinu dana zatvora, sa područja za koja su nadležni viši sudovi iz Valjeva i Užica.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slomljenom kašikom usmrtio zatvorenika

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2018

VALJEVO - Osuđenik Kazneno popravnog zavoda za maloljetnike K. J. (17) iz Beograda, na mjestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.