Valjevo: Huligani izlupali deset automobila

Izvor: Blic, 12.Jan.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Huligani izlupali deset automobila

Valjevska policija identifikovala je dvojicu mladića koji su u noći između 19. i 20. decembra u samom centru grada izlupali deset automobila.

Krivične prijave za nasilničko ponašanje podnete su protiv N.Z.(20) i M.J.(21), koji su u toku te noći na centralnim gradskim ulicama oštetili više parkiranih vozila, lomivši retrovizore i vetrobran stakla.

- To se dogodilo oko pola sata iza ponoći, kada nas je sve u kući probudila buka spolja. Otvorio sam prozor i imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta da vidim. Mladići su jednostavno “trčali” preko automobila, lomili šta su u toj brzini stigli. Na mom vozilu je pričinjena šteta od 250 do 300 evra – kaže Aleksandar Mijailović iz Knez Miloševe ulice, čiji je automobil bio parkiran uz samu ulaznu kapiju u dvorište.

Grad Valjevo svake godine izdvaja do 20 miliona dinara za sanaciju polomljenog mobilijara koji se nadje na meti huligana, a pojedini objekti, uključujući i novoizgrađene dečje parkove, zbog toga su pod video nadzorom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.