Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 20:01

VUK IMA DAUNOV SINDROM, ALI GA TO NIJE SPREČILO DA OSTVARI SVOJE SNOVE! Bio đak generacije, završio fakultet, a sada mu se ostvario i NAJVEĆI SAN (VIDEO)

Da li se sećate Vuka Trajkovića? Momka koji živi sa Daunovim sindromom. Sa titulom đaka generacije je pre 4 godine upisao fakultet i hrabro najavio da će jednog dana postati terapeut. Posle uspešno završenog prvog semestra, na Institutu za reumatologiju započeo je pripravničku obuku. Nakon šest meseci stažiranja, uz pomoć mentora, savladao je osnovne terapeutske procedure na odeljenju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Položio je državni ispit i predanim i upornim radom ispunio sve uslove da ostvari svoj san - zaposli se u Institutu za reumatologiju kao terapeut, radi sa pacijentima, rame uz rame sa svojim kolegama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.