VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Ivan Ninić: Neko od političara naredio povlačenje oglasa iz Kurira!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Ivan Ninić: Neko od političara naredio povlačenje oglasa iz Kurira!

BEOGRAD - Ivan Ninić, izvršni direktor Centra za vladavinu prava, reagujući na pritiske premijera Srbije Aleksandra Vučića i njegove pokušaje da diskredituje Kurir zbog kritičkog pisanja o vlasti, izjavio je da je neko od političara naredio oglašivačima povlačenje.

"Kompletna javnost je svedok da povlačenje oglasa dolazi u trenutku promene uređivačke politike Kurira. To znači da je neko od političara pozvao oglašivače i rekao im šta treba da urade", istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ninić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić svakim danom je u sve većoj panici zbog pada rejtinga, pa uporno vrši pritisak na Kurir, pokušavajući da uguši svaku kritičku reč!

Vučić, naime, poslednjih nedelja na sve načine pokušava da diskredituje naš list samo zato što se jedini usuđujemo da pišemo o promašajima Vlade Srbije i brojnim mahinacijama njegovih najbližih saradnika.

U toj prljavoj igri on ne preza ni od čega, pa čak ni od zloupotreba državnih bezbednosnih službi. Treba napomenuti da je premijer Vučić ujedno i koordinator svih bezbednosnih službi, te da je tako do detalja upoznat sa svime što one rade.

Autor: Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.