Izvor: Glas javnosti, 04.Jul.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VMA: Konkurs za 235 pripravnika

BEOGRAD - Vojnomedicinska akademija (VMA) objavila je oglas za prijem na šestomesečni volonterski pripravnički staž 235 zdravstvenih radnika, od kojih 40 lekara, a uslov je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Oglas je objavljen u novom broju magazina Odbrana, a najviše je mesta - 50 za medicinske tehničare opšteg smera. Traži se i po 20 viših medicinskih sestara i viših radioloških tehničara, kao i po 12 viših fizioterapeuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i farmaceutskih tehničara.

Otvoren je i konkurs za osam viših sanitarno-ekoloških tehničara, četiri viša nutricionista, šest viših zubnih tehničara, po pet viših stomatoloških, laboratorijskih i farmaceutskih tehničara.

Za šestomesečni volonterski pripravnički staž traži se i više tehničara raznih zdravstvenih smerova.

Konkurs je otvoren do 15. jula, a za radna mesta koja ne budu popunjena do njihove popune.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.