Izvor: TangoSix.rs, 19.Feb.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Šta se sve nalazi na štandu „Jugoimport SDPR-a“ na sajmu IDEX 2017

Kako smo danas javili, prisustvo kompanije „Jugoimport SDPR“ na 13. po redu IDEX-u ogleda se u do sada njihovom najvećem štandu na nekoj sličnoj manifestaciji kao i po premijerama novih vozila, vazduhoplova i raketa.
Uz „SDPR“ prisutni su i predstavnici i proizvodi kompanija „EDePro“, „Sloboda“, „Prva petoletka“, „Zastava oružje“ i „Krušik“.
Od najzanimljivijih noviteta predstavljeni su bespilotni helikopter „Stršljen“, >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << raketa „Šumadija“ dometa između 280 i 300 kilometara kao i višenamensko oklopno vozilo „Miloš“.
Danas i sutra ekskluzivno na našem portalu imaćete priliku da vidite detaljnije izveštaje o pomenutim premijerama. Do tada, pogledajte kako izgleda prisustvo srpske namenske industrije na ovogodišnjem IDEX-u.

The post [VIDEO] Šta se sve nalazi na štandu „Jugoimport SDPR-a“ na sajmu IDEX 2017 appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

[VIDEO] Svetska premijera: EDePro inženjeri o bespilotnom helikopteru „Stršljen“

Izvor: TangoSix.rs, 20.Feb.2017, 12:10

Kompanija EDePro se nakon razvoja nekoliko helikoptera sa „tip jet“ konceptom transmisije odlučila za ozbiljniju razradu koncepta svog prvog bespilotnog helikoptera sa klasičnom transmisijom koji je zamišljen kao platforma za osmatranje i dejstva po zemaljskim ciljevima..Sada kao projekat kompanije...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.