(VIDEO) SUROVI OBRAČUN SA RADNIKOM: Pogledajte kako su gazda preduzeća i njegov sin pretukli vozača

Izvor: Kurir, 22.Mar.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SUROVI OBRAČUN SA RADNIKOM: Pogledajte kako su gazda preduzeća i njegov sin pretukli vozača

Vlasnik jednog transportnog preduzeća iz Beograda i njegov sin brutalno pretukli svog radnika, odnosno vozača kamiona koji je bio zaposlen kod njih.

Na video servisu YouTube objavljen je snimak koje je postavilo Udruženje profesionalnih vozača iz Beograd. Snimak prikazuje vlasnika jednog transportnog preduzeća iz Beograda i njegovog sina kako brutalno tuku svog radnika, odnosno vozača kamiona koji je bio zaposlen kod njih.

Problem se navodno dogodio jer je vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 12 dana čekao utovar u Parizu. Posle 12 dana je nazvao gazdu da kaže kako nema više para niti ima šta da jede, na šta ga je gazda psovao i rekao mu: 'Snađi se, idi beri kukuruza pa jedi''

Vozač se nakon toga naljutio, pa je upalio vozilo i u Beograd došao direktno iz Pariza s praznim kamionom. Vlasnik i sin su ga dočekali na parkingu firme, kada je došlo do brutalnog fizičkog obračuna.

http://www.youtube.com/watch?v=6EaNlI6vbCM

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.