[VIDEO] Obilazak štanda Jugoimporta SDPR na sajmu IDEX 2019, najinteresantniji kadrovi

Izvor: TangoSix.rs, 19.Feb.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Obilazak štanda Jugoimporta SDPR na sajmu IDEX 2019, najinteresantniji kadrovi

Ovogodišnji IDEX u svakom segmentu ponosno nastavlja tradiciju započetu daleke 1993. godine. Od uvek interesantnog prikaza raznih vrsta borbene tehnike i mini aero-mitinga ispred ogromnog ADNEC Exhibition Centra do nepreglednih hala u kojima izlažu gotovo svi. IDEX je mesto na kojem morate biti ako prodajete ili kupujete i ako su naoružanje i vojna oprema vaš biznis.
Srpska namenska industrija tradicionalno je prisutna na ovom sajmu već više od decenije i ove godine Jugoimport SDPR nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << na do sada najvećem mogućem nivou. Počev od štanda koji zauzima gotovo 1000 kvadratnih metara pa do izloženih artikala, Srbija u Abu Dabiju cilja visoko i u tehnološkom pogledu gotovo da ne zaostaje.
Jugoimport je pored kompanija domaće industrije koje proizvode tradicionalno najprofitabilniji segment u biznisu – municiju, ugostila i nekoliko privatnih koje ono što ne poseduju veličinom nadoknađuju inovativnošću. Prva u ovom rangu svakako je EDePRo koja je i ovaj put bila zadužena za premijere i kreativan vazduhoplovn0/balistički program. Jugoimport je priliku dao i proizvođaču vojne opreme i odeće kompaniji Xopyc kojoj je ovo prvi veći sajam i izlazak među potencijalne najozbiljnije globalne klijente.
Tango Six je kao i svake godine proizveo veću količinu sadržaja posvećenu srpskom nastupu, kako kroz Jugoimportov štand tako i pronalaženje „naših“ u inostranim kompanijama. Od sutra ćete biti u prilici da pogledate detaljnije video-reportaže o najinteresantnijim izlagačima, kompanijama i proizvodima.
Najinteresantnija zapažanja do sada i video snimak obilaska Jugoimportovog štanda:
ALAS i RALAS su razvijeni projekti. Sada se započinje sa prodajim i integracijama na raznovrsne platforme / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Utvina Sova u interesantnoj RV i PVO šemi / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Pobednici u kategoriji samostalno karijerno napredovanje. Priču o tome kako su Saša Dobrosavljević i Kalina Jovanovski postali deo flight test tima za jednu od najinteresantnijih COIN letelica uskoro čitajte na našem portalu / Foto: Petar Vojinović, Tango Six
 

The post [VIDEO] Obilazak štanda Jugoimporta SDPR na sajmu IDEX 2019, najinteresantniji kadrovi appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.