(VIDEO) NA GUGLU PRONAŠAO NESTALI MALEZIJSKI AVION: Zbog stanja olupine bilo je jasno zašto je mesto pada moralo da bude tajna!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NA GUGLU PRONAŠAO NESTALI MALEZIJSKI AVION: Zbog stanja olupine bilo je jasno zašto je mesto pada moralo da bude tajna!

Australijski inženjer Piter Mekmehon, koji ima iskustva u istrazi nesreća, nedavno je izneo tvrdnju da je uz pomoć "Google Earth" aplikacije pronašao ostatke malezijskog aviona MH370 koji je nestao za vreme leta 2014. godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australijanac tvrdi da je pronašao olupinu MH 370: Na njoj su rupe od metaka

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2018, 10:34

Peter Mekmehon, australijski amaterski istražilac avionskih nesreća, godinama je pretraživao snimke i fotografije NASA i Google Mapsa otkad je Boeing 777 Malezija erlajnsa MH370 netragom nestao s radara...Članovi posade i 239 putnika prije četiri godine su nestali negdje iznad Indijskog okeana,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.