(VIDEO) MAJKA ODBRANILA POTOMSTVO OD ZMIJE: Pogledajte kako je oterala gmizavca

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MAJKA ODBRANILA POTOMSTVO OD ZMIJE: Pogledajte kako je oterala gmizavca

Majčinska ljubav najjača je sila na svetu, a da je tako i među životinjama dokazala je zečica koja se hrabro bacila u koštac sa snažnijim protivnikom.

Na koga biste se kladili u meču između zmije i zeca? Da li smo u pravu ako predpostavimo da tipujete na zmiju, koliko god ona bila mala ili zeka velik? E pa, u ovom meču biste izgubili svoj novac, jer nije uzet u obzir presudni faktor - majčinski instinkt. Kada je zmija zgrabila male zečiće, majka je odmah skočila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vinovnika pa je usledila žestoka borba u kojoj je zmija izgubila te se dala u beg.



(The Daily Dot)

Autor: Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.