Izvor: TangoSix.rs, 21.Maj.2021, 10:29

[VIDEO] Iza scene: Kako smo organizovali SEAS 2021

Otkazivanje trećeg izdanja Vazduhoplovnog samita jugoistočne Evrope prošlog marta označilo je početak serije loših vesti za Tango Six. Kao i industriju o kojoj izveštavamo Kovidkataklizma nas je pogodila na svaki mogući način. SEAS 2020 bio je svakako najveća žrtva. Planiran kao i dva prethodna u hotelu Crowne Plaza, trebalo je da bude do tada najveći, sa najviše inostranih učesnika.
Odluka da našu flagship konferenciju ipak održimo u online okruženju bila je jednostavna za >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << doneti. „Nije to to, uživo je keva“ anksioznost kompenzovali smo takozvanim hibridnim konceptom – ko je bio u Srbiji došao je u studio u kojem smo snimili konferenciju, inostrani učesnici su uključeni putem interneta. Neke od najvećih globalnih vazduhoplovnih kompanija otišle su za nas i korak dalje, snimile su svoje prezentacije namenski. Izbegli smo Zoom dosadu gledanja jednog lica na ekranu. Dobili smo mnogo više sadržaja (da, preterali smo sa dužinom agende namerno), mnogo više gostiju koje svakako ne bi okupili na offline događaju u isto vreme.

 
Činjenica da niko ne gleda strimove konferencija koje traju više sati nije važila za nas. Oba dana prenosa dobili su na YouTubeu 8.193 pregleda. Spektakularan rezultat koji je praćen i do sada nezabeleženom mejnstrim izveštavanjem medija, od Tanjuga preko televizija sa nacionalnom frekvencijom i brojnim objavama na portalima.
Integralni snimci oba dana konferencije su jutros skinuti sa našeg YouTube kanala jer će svaki panel, prezentacija i intervju biti zasebno emitovani ovde na portalu u danima koji dolaze.
Uspeli smo da produciramo preko 15 sati programa, ugostili smo najveće globalne vazduhoplovne kompanije (37 panela, 27 kompanija, 42 govornika), pravili smo vesti i sve to uradili dok smo, ponovo, bili vizuelno savršeni.
Hvala svim kompanijama, pojedincima i saradnjicima koji su nas i ovoga puta podržali, hvala Tango Six Events timu na četvrtom uspešnom organizovanom događaju.
The post [VIDEO] Iza scene: Kako smo organizovali SEAS 2021 appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.