VIBE – novi softver za kontrolu letenja

Izvor: TangoSix.rs, 08.Mar.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIBE – novi softver za kontrolu letenja

„Multilevel briefing sistem VIBE“ novi je softver za kontrolu letenja, koji će kompanija EDGE Group predstaviti na World ATM kongresu u Madridu.
– Sve učestalije promene u vazduhoplovstvu  zahtevaju i sve efikasnije sisteme za upravljanje čitavim procesom. Potrebno je što sigurnije i brže prilagođavanje ATM sistema i upravljanje ljudskim potencijalima, kako bi korisnici dobili efikasniju uslugu.- kažu u EDGE Group-u.
VIBE omogućava „brzo i transparentno >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << brifiranje osoblja, odnosno pristup operativnim podacima celokupnom operativnom osoblju, kao i kvalitetnije sprovođenje zadataka koje ima menadžment.“
„Manager Home Screen“ novog softvera za kontrolu letenja / Foto: EDGE Group Taj softver funkcioniše kroz tri modula – Briefing, Competency i Rostering i omogućuje „maksimalnu mobilnost i jednostavnost u radu, kao i preglednost dokumentacije i brzinu pristupa svim podacima.“
– Organizacija sistema zadovoljava piramidalni sistem nadgledanja, a ujedno daje sve potrebne informacije koje bi delatnik trebalo da ima u skladu sa njegovim ovlašćenjima i funkciji koju obavlja. Brifiranje osoblja kroz sistem je brzo i jednostavno, a Comepetency modul kroz digitalne obrasce za školovanje i obrasce provere operativnog osoblja, omogućava adekvatni uvid u te procese. – objašnjavaju u EDGE Group-u.
Ta kompanija će se sa svojom inovacijom u martu predstaviti i na Svetskom ATM kongresu u Madridu, a nakon toga i na sajmu ATC Global u Abu Dabiju u septembru.
Podsetimo, na svetskom kongresu pružalaca usluga u vazdušnom saobraćaju u Madridu, dodeljena je nagrada još jednoj inovaciji – projektu 24-časovnog planiranja i sprovođenja letova iznad četiri zemlje (Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske). Nagrada je uručena CROCONTROL-u, SMATSA-i i BHANSA-i, a tokom boravka u Madridu planirano je i potpisivanje Memoranduma o proširenju projekta i na Austriju i Sloveniju, 8. marta, navode u Kontroli letenja.

 
Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address *

First Name *

Last Name *

Occupation
Company






(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[1]=’FNAME’;ftypes[1]=’text’;fnames[2]=’LNAME’;ftypes[2]=’text’;fnames[6]=’MMERGE6′;ftypes[6]=’text’;fnames[7]=’MMERGE7′;ftypes[7]=’text’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

The post VIBE – novi softver za kontrolu letenja appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.