Izvor: TangoSix.rs, 25.Maj.2023, 09:38

[VELIKA PROMO AKCIJA] 18% popusta za sve kupovine na sajtu PilotShop.rs

Tango Six portal i najveći domaći sajt za kupovinu pilotskih i vazduhoplovnih potrepština PilotShop.rs pokreću promotivnu akciju za sve naše čitaoce.
Povodom lansiranja redizajniranog sajta PilotShop.rs, o čemu je Tango Six nedavno izvestio, kompanije APS Aviation Parts Service i Grapollo Aviation odlučili su da našim čitaocima omoguće kupovinu bilo kog artikla koji se nalazi u ponudi na sajtu PilotShop.rs uz popust od 18% – promo kod: T6-18. Jedini uslov popusta je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kupovina obavi putem plaćanja platnim karticama.
Popust će trajati do 30. juna.
Oprema za letenje, učila, torbe, odevni predmeti. Bilo koji artikal koji se nalazi na sajtu u promotivnom periodu možete kupiti 18% jeftinije.
Ono što je potrebno je da prilikom kupovine, odnosno nakon konačnog izbora za kupovinu (popunjavanje vaše „korpe“) izaberete opciju plaćanja karticama. Ukoliko promo kod T6-18 unesete pre koraka za plaćanje karticama on neće biti validan. Promo kod dakle važi jedino za opciju plaćanja platnim karticama. Prilikom ulaska na sajt isključite promo kod od 15% i nastavite sa kupovinom do korišćenja koda T6-18 za popust od 18%
To je to. Sada klik na PilotShop.rs i trošite pare!
The post [VELIKA PROMO AKCIJA] 18% popusta za sve kupovine na sajtu PilotShop.rs appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.