Uskoro Internet u avionima Er Srbije

Izvor: TangoSix.rs, 10.Mar.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro Internet u avionima Er Srbije

BEOGRAD – Putnike u avionima kompanije Er Srbija uskoro očekuje Wi-Fi Internet, najavio je generalni direktor ove kompanije Dane Kondić.  Osim toga, predviđeno je i predstavljanje poslovnog salona (business lounge) na aerodromu “Nikola Tesla”.  
 

 
 
Osim slobodnog pristupa Internetu koji će putnicima omogućiti besplatan pristup filmovima, TV programima, muzici, ali i uslugama mobilne telefonije kao što su SMS i MMS poruke, u avionima kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Er Srbija najavljuju da će specijalni poslovni salon na aerodromu Nikola Tesla imati bar, prostoriju za obroke sa švedskim stolom, dnevni boravak, tuševe, zasebni VIP salon, prostoriju za molitve i poslovni centar.
Salon će moći da primi do 80 osoba, a sve prostorije će,  kako se najavljuje u januarskom izdanju magazina Elevate, biti u “jedinstvenom srpskom stilu sa svim elementima brenda Er Srbija”.
 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.