Uručene godišnje nagrade Turističke organizacije Srbije

Izvor: Studio B, 27.Sep.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene godišnje nagrade Turističke organizacije Srbije

Turistička organizacija Srbije je dodelila godišnje nagrade "Turistički cvet" najboljima u sektoru turizma i ugostiteljstva u ukupno 16 kategorija.

Najbolja turistička organizacija u Srbiji je zlatiborska, dok je za najbolji turistički događaj proglašena manifestacija Velikogospojinski dani u Novom Bečeju, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Srbije.

Najbolji ugostiteljski objekat za smeštaj je hotel Mona na Zlatiboru, dok je najbolji objekat za jelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i piće beogradski Rakija bar.

Turistički cvet za najbolju turističku agenciji uručen je Glob metropoliten tursu, dok su za najbolje seosko turističko domaćinstvo proglašeni "Rajski konaci" u selu Leušići.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.