Izvor: RTS, 11.Jun.2021, 13:53

Uručen ključ stana porodici Glišović, dobitnicima u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Ministar finansija Siniša Mali potpisao je sa dobitnikom stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Goranom Gliševićem iz Zemuna ugovor o dodeli dvoiposobnog stana u naselju "Zemunske kapije".
Ministar je čestitao dobitniku i istakao da je njegova koverta izvučena iz bazena u kojem se u tom trenutku nalazilo 3,8 miliona koverata, saoštilo je Ministarstvo finansija.

Inače, Glišovići su, kako je Mali ocenio, baš srećni, pošto su poslali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko desetak koverata.
"Želim Vam puno uspeha, puno osmeha i lepih trenutaka u daljem životu. Drago mi je što živite blizu u Zemunu i već poznajete taj kraj Beograda", napomenuo je Mali.
Podsetio je građane da će tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova, te da će sve koverte poslate od aprila biti u konkurenciji za svako izvlačenje do kraja drugog kruga koji počinje na jesen ove godine.
"Građanima Srbije želim da poručim da je Vlada Republike Srbije veoma ozbiljna kada je borba protiv sive ekonomije u pitanju i da izlazimo i sa novim akcionim planom do septembra ove godine. Po planu ide i proces nove fiskalizacije, uvođenja sistema elektronskog fakturisanja takođe. Dakle, sve aktivnosti koje smo započeli kako bismo što više suzbili sivu ekonomiju, idu po planu", rekao je Mali.
Goran Glišović, dobitnik stana od 68 kvadrata u naselju "Zemunske kapije" u Beogradu kaže da još uvek ne može da veruje da je osvojio glavnu nagradu, kao i da mu to mnogo znači jer živi u stanu za koji će još sedam godina morati da otplaćuje kredit. On, inače, živi na 100 metara od zgrade u kojoj je dobio stan, dok su mu deca podstanari.
"Moja osećanja se kreću od neverice, preko ushićenja, do oduševljenja. Dobijanje ključeva dvoiposobnog stana je velika radost i iskoristio bih priliku da se zahvalim organizatorima nagradne igre što ovako vrednim nagradama podstiču borbu protiv sive ekonomije. Neizmerno smo zahvalni", rekao je Glišović.
Za drugi krug nagradne igre izdvojeno je 350 miliona dinara, a nagradni fond je veći nego prošli put, jer dobitnike očekuje 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 u naselju "Zemunske kapije" i dva u "Beogradu na vodi", kao i 60 automobila "fijat 500 L", navodi Ministarstvo finansija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uručen ključ stana porodici Glišović iz Zemuna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2021

Porodici Glišović, Smilji i Goranu, iz Zemuna uručeni su danas ključevi dvoiposobnog stana u Zemunskim kapijama, koji su osvojili u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"...Ključeve stana im je uručio ministar finansija Siniša Mali koji je porodici Glišović čestitao i poželeo da u tom stanu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.