Izvor: Danas, 08.Jul.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro u vodi od infarkta

Veliko Gradište - Zlatko Drikić (51) iz Topolovnika, opština Veliko Gradište, okončao je svoj život kupajući se na Srebrnom jezeru. On je 7. jula došao da se osveži u ovom poznatom turističkom mestu, pošto je toga dana zabeležena najveće temperatura ove godine, preko 38 stepeni.

Pokojni Drikić nekoliko puta je tokom dana ulazio u jezero i oko 20.30, pred polazak kući, odlučio je da se još jednom osveži. Zaplivao je ka sredini jezera, kada je iznenada potonuo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << voda ga je nekoliko trenutaka kasnije izbacila na površinu. Drikićevo telo koje je plutalo zapazili su kupači, koji su odmah došli do njega i izvukli ga na obalu. Tu mu je ukazana prva pomoć, dok nisu stigli lekari gradištanskog doma zdravlja, koji su pokušali da nesretnog kupača reanimiraju, ali u tome nisu uspeli. On je izdahnuo na plaži, a smrt, kako se u prvi mah sumnjalo, nije nastupila kao posledica utopljenja, već je nastupila zbog zastoja rada srčanog mišića, tačnije infarkta.

Pošto na telu pokojnog Drikića nisu uočene nikakve povrede ili drugi znaci koji bi ukazivali na nasilnu smrt, ono je predato radi sahrane porodici, koja nije tražila obdukciju.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.