Umro od hladnoće!

Izvor: Press, 22.Dec.2010, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro od hladnoće!

U Oreškovici kod Petrovca na Mlavi pronađeno je beživotno telo Dragiše Panića (62), za koga je utvrđeno da je preminuo usled smrzavanja
Njegovo telo pronašle su komšije, koje su ga zatekle kako leži sklupčan u svom krevetu, u porodičnoj kući u Oreškovici. Lekarskim pregledom utvrđeno je da smrt nesrećnog čoveka nije nastupila nasilnim putem, već usled niske temperature. Ovaj meštanin Oreškovice živeo je sam, bez porodice, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veoma teškim materijalnim uslovima, izdržavajući se samo od socijalne pomoći.
Ovo je prvi slučaj smrzavanja u Braničevskom okrugu ove zime. Prilikom prethodnog snežnog talasa u ovom okrugu, u februaru 2009. godine, nastradao je bračni par iz Bradarca kod Požarevca, Borisav (89) i Dušanka (85) Mićić. Njihova beživotna tela pronađena su u pomoćnom objektu u dvorištu, u kojem su već duže vreme živeli, iako su u istom dvorištu imali komfornu kuću. Pošto su bili stari, nisu bili u stanju da se sami brinu o sebi, niti da obezbede grejanje, zbog čega su se i smrzli.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.