Umesto u automobilu, Čačani na maturu došli rikšom koju vozi Betmen lično FOTO

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 08:13

Umesto u automobilu, Čačani na maturu došli rikšom koju vozi Betmen lično FOTO

I dok se većina maturanata, i malih i velikih, trudi da ostavi što upečatljviji utisak prilikom dolaska upravo na to matursko veče, birajući skupocene odevne kombinacije i luksuzne automobile, dvojica sada već bivših učenika osmog razreda OŠ "Ratko Mitrović" iz Čačka, svojom jedinstvenom idejom ukrali su šou.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAJORIGINALNIJA IDEJA, BRAVO" Učenici iz Čačka sve oduševili, na malu maturu nisu došli skupocenim kolima, već RIKOŠOM, ali tek da vidite ko je za "volanom" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Jun.2023

I dok se većina maturanata, i malih i velikih, trudi da ostavi što upečatljiviji utisak prilikom dolaska upravo na to matursko veče, birajući skupocene odevne kombinacije i luksuzne automobile, dvojica sada već bivših učenika osmog razreda OŠ "Ratko Mitrović" iz Čačka, svojom jedinstvenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.