Ulaz na otvorene gradske bazene besplatan za sve građane: Ponesite gradsku karticu

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 19:44

Ulaz na otvorene gradske bazene besplatan za sve građane: Ponesite gradsku karticu

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je odluka Grada da ulaz na otvorene gradske bazene bude besplatan za sve građane veoma važna, naročito u vreme kada su deca i odrasli značajno zapostavili fizičku aktivnost.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šapić o besplatnom ulasku na bazene: "Ova odluka je nastavak brige o ljudima, naročito u vreme kada su deca i odrasli zapostavili fizičku aktivnost"

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je odluka Grada da ulaz na otvorene gradske bazene bude besplatan za sve građane veoma važna, naročito u vreme kada su deca i odrasli značajno zapostavili fizičku aktivnost. Šapić je u Beogradskoj hronici istakao da bilo kakvo bavljenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.