Ukrali ključ, predsednik ne može u kancelariju

Izvor: Blic, 09.Jul.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali ključ, predsednik ne može u kancelariju

LJUBOVIJA - Obrad Avdalović (DSS), novi predsednik Skupštine opštine Ljubovija, nije u ponedeljak ujutru nije mogao da uđe u svoju kancelariju u opštini, jer su ključevi nestali.

- U petak 4. jula, posle mog izbora, u toj kancelariji imao sam manji prijem i dao intervju novinarima. Kada sam u ponedeljak došao, kancelarija je bila zaključana i navodno nisu mogli da nađu ključeve. Na kraju su došli radnici koji održavaju zgradu, obili i zamenili bravu, pa sam tako ušao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Smatram da je ovo namerna sabotaža da nam stara vlast zagorča život - kaže Avdalović. Pošto je zamenjena brava, Avdalović je dobio nove ključeve.

Radmila Trijić, načelnica opštinske uprave, kaže da je ključ nestao.

- Čistačica je u petak po podne očistila i zaključala kancelariju. U ponedeljak na tom svežnju koji je preko vikenda stajao u opštini nije bilo ključa - kaže Radmila Trijić, koja nije mogla da kaže ni šta je sa drugim ključem koji je bio kod portira.

- Ovo me je sve podsetilo na dešavanja od pre godinu dana kada su bravu obijali i menjali i vlast i opozicija. Ali, mi smo legalno izabrani i niko ne sme da sprečava volju građana - kaže Rade Jovanović (DS), zamenik predsednika SO Ljubovija.

Slučaj nestanka ključeva prijavljen je policiji koja je pokrenula istragu.

Do majskih izbora na vlasti u Ljuboviji bili su SPS i SRS, a sada su DS, DSS, NS, Pokret „Moja Ljubovija", G17 plus i SPO formirali novu većinu koja ima 20 od ukupno 35 odbornika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.