Uklonite ogrebotine sa telefona jednostavnim trikovima

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Feb.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonite ogrebotine sa telefona jednostavnim trikovima

Mobilni telefoni su veoma osetljivi i skloni su oštećenjima poput ogrebotina i sličnih tragova na ekranu. Ipak, čak i tada nije sve izgubljeno, i vašem “ljubimcu” lako možete povratiti stari sjaj i uz nekoliko jednostavnih trikova otkloniti razna potencijalna oštećenja. Za to vam čak nisu neophodna ni neka skupa sredstva, a sastojke koji su vam neophodni možete pronaći u svom domu.
Pasta za zube
Uzmite malo paste i nanesite na ekran ravnomerno, zatim obrišite pamučnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << materijalom.
Soda bikarbona i voda
Uzmite malo sode i vode i napravite pastu. Nanesite na ekran i ostavite malo da odstoji, a potom obrišite pamučnom tkaninom. Isti postupak možete uraditi i sa mešavinom dečijeg pudera i vode.
Biljno ulje i vazelin
Nanesite biljno ulje na ekran, pa onda obrišite. Ne preterujte kako ne biste previše umastili ekran. Umesto biljnog ulja možete da koristite i vazelin.
Izvor: Alo.rs
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.