Izvor: B92, 22.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut pritvor direktoru MK Komerca

Novi Sad -- Generalni direktor novosadske kompanije MK komerc Srdan Ilin pušten je iz pritvora.

Kako se navodi u saopštenju Opštinskog suda, Ilin je pušten na slobodu posle saslušanja svedoka, a istražni postupak biće nastavljen materijalno-finansijskim veštačenjem.

Protiv Ilina je 14. maja pokrenuta istraga zbog sumnje da je, u aferi reeksporta šećera iz naše zemlje u Evropsku uniju, počinio krivična dela zloupotrebe ovlašćenja u privredi i falsifikovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službene isprave i bio mu je odredjen pritvor, zbog mogućeg uticaja na svedoke. Istraga je pokrenuta i protiv knjigovodje u MK "Komercu" Vesne Marjanović, zbog sumnje da je počinila krivično delo alsifikovanja službene isprave, a ona nije zadržana u pritvoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.