Uhapsićemo nasilnike

Izvor: Istinomer.rs, 11.Okt.2010, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapsićemo nasilnike

"Izgrednici i organizatori nasilja biće uhapšeni i privedeni pravdi." Povodom nasilja na ulicama Beograda tokom protekle Parade ponosa i napada na pripadnike policije, predsednik Srbije je poručio da je "država potpuno spremna da se obračuna sa vandalima i huliganima koji ugrožavaju bezbednost građana Srbije". Isto su poručili i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << pravosudnih organa.
Prema najnovijim informacijama, već je privedeno više od 250 osoba. 
"Među njima je i vođa desničarskog pokreta "Obraz" Mladen Obradović... Hapšenja huligana nastavljaju se i tokom noći, a direktor policije Milorad Veljović navodi da će akcije biti nastavljene i u toku dana."
B92, 10. 10. 2010. godine


S obzirom na to da su mnogi izgrednici već uhapšeni, kao i neki od organizatora, Istinomer predsedniku daje ocenu "radi se na tome". Istinomer će dalje pratiti da li će nasilnici biti i procesuirani.

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.