Uhapšen predsednik opštine Alibunar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik opštine Alibunar

ALIBUNAR -

Predsednik opštine Alibunar Danijel Kišmarton (36) uhapšen je zbog primanja mita od 5.000 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saopštenju MUP-a navodi se da je Kišmarton je, sa pozicije predsednika opštine, zahtevao i primio 5.000 evra od jednog poljoprivrednog proizvođača iz Vladimirovaca, kako bi mu obezbedio dodelu obradivog državnog poljoprivrednog zemljišta u površini većoj od one koja mu pripada.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Pančevu, piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen predsednik opštine Alibunar

Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2011

Predsednik opštine Alibunar Danijel Kišmarton, kako nezvanično saznajemo, uhapšen zbog primanja mita

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšen predsednik Opštine Alibunar

Izvor: EMportal, 04.Okt.2011

Predsednik Opštine Alibunar Danijel Kišmarton uhapšen zbog sumnje u primanje mita od 5.000 evra, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na EMportal...

Uhapšen predsednik opštine Alibunar zbog mita

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2011

Predsednik opštine Alibunar Danijel Kišmarton (36) uhapšen je zbog primanja mita od 5.000 evra...U saopštenju MUP-a navodi se da je Kišmarton sa pozicije predsednika opštine, zahtevao i primio 5.000 evra od jednog poljoprivrednog proizvođača iz Vladimirovaca, kako bi mu obezbedio dodelu obradivog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uhapšen predsednik opštine Alibunar

Izvor: RTV Pink, 04.Okt.2011

. . . Predsednik opštine Alibunar Danijel Kišmarton (36) uhapšen je zbog primanja mita od 5.000 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. .

Nastavak na RTV Pink...

Uhapšen predsednik opštine Alibunar

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2011

Predsednik opštine Alibunar Danijel Kišmarton, inače kadar Demokratske stranke, uhapšen je zbog sumnje da je primio 5.000 evra mita.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.