Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Izvor: NovaEnergija.net, 22.Avg.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!
AMS Osiguranje unapredilo je svoje usluge i omogućilo vam da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. Tako ćete uštedeti ne samo veme, već i novac, jer smo vam samo u promotivnom periodu omogućili da ovim putem ostvarite čak 30% popusta na premiju osiguranja. Tako će vas premija za individualnu polisu za sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu je veliki, a samo pregled u inostranstvu može vas koštati preko 50 evra. Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi preuzeti na sebe. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu, i budite sigurni da ćemo troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti mi.
Sve što treba da uradite jeste da od svoje kuće, u samo nekoliko koraka ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.
AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!
Izvor i foto: AMS osiguranje

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.