Izvor: RTS, 12.Jan.2021, 19:10

Udruženje radnika na internetu očekuje dogovor oko naplate poreza

Predstavnici Udruženja radnika na internetu održali su konferenciju za novinare ispred Vlade Srbije na kojoj su poručili da očekuju dogovor oko naplate poreza koji bi bio na obostranu korist.
Katarina Pavlović iz tog udruženja najavila je proteste ukoliko se realizuje odluka države da frilenserima retroaktivno naplati poreze i doprinose na prihode za prethodnih pet godina.

Očekuje da će doći do pregovora sa predstavnicima države, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar je istakao da su otvoreni za pregovore.
"Ovo želimo da rešimo u korist države i svih nas. Želimo da ostanemo ovde, pregovaramo o uslovima i kako da ovaj problem rešimo", poručio je Pogačar.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.