Udruženje Beoavia traži nove članove za svoj studentski tim

Izvor: TangoSix.rs, 11.Okt.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje Beoavia traži nove članove za svoj studentski tim

Studentski tim Beoavia raspisao je konkurs za prijem novih članova. Konkurs traje do 15. oktobra za poziciju redovnog člana, dok je za poziciju junior člana otvoren do 20. oktobra, saopšteno je iz ovog udruženja.
– Beoavia je studentsko udruženje koje okuplja mlade i perspektivne studente Univerziteta u Beogradu, osnovano u aprilu 2018. godine. Tim se bavi dizajniranjem, projektovanjem i proizvodnjom bespilotnih letelica. Radi bolje raspodele poslova, tim je organizovan u šest podtimova >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << koji rešavaju različite zadatke tokom proizvodnje letelica.
Zainteresovani studenti mogu da se prijave za poziciju redovnih članova u podtimovima za aerodinamiku, skrukturu, pogon, proizvodnju, elektroniku i programiranje sa minimum 3. godinom osnovnih akademskih studija, dok je za marketing minimum 2. godina osnovnih akademskih studija.
Traže se mašinci ali i studenti koji se interesuju za oblast marketinga / Foto: Beoavia Junior članovi u svim podtimovima mogu da postanu studenti od 2. godine osnovnih akademskih  studija. Osnovna ideja tima jeste da članovi osete kako izgleda rad u timu, da kroz razmenu znanja i iskustava zajedno napreduju u svojim izabranim profesijama.
Beoavia iza sebe ima dva projekta i dva uspešna takmičenja. Prvo takmičenje Airbus Sloshing Rocket održano je u julu ove godine u Patrasu, Grčka, na kom je tim osvojio visoko 4. mesto u konkurenciji od 50 timova. Air Cargo Challenge u Štutgartu, Nemačka, je drugo takmičenje tima i na njemu su zauzeli 19. mesto od ukupno 30 timova. – stoji u saopštenju Beoavie.
Za prijave i više informacija posetite sajt www.beoavia.org

The post Udruženje Beoavia traži nove članove za svoj studentski tim appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.