Udovički: Nadležni da otkriju počinioca

Izvor: Akter, 22.Nov.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički: Nadležni da otkriju počinioca

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i ministarka Kori Udovički najoštrije osuđuju napad na članicu Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović, uz uverenje da će nadležni organi preduzeti sve mere da se otkrije počinilac

"Pravo na slobodu mišljenja, javne reči, kao i na kritički i istraživački rad o radu države i društva fundamentalno je demokratsko pravo svakog građanina, a obaveza države je da ga brani", poručila je Udovički.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
Ona je istakla da su uz to, neophodni pošten odnos prema činjenicama i otvorenost društva za različitost u gledištima "ako želimo da donosimo zdrave i produktivne politike, po meri potreba i stremljenja Srbije i ubrzano krenemo putem napretka".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.