Ubistvo pevačice: Crni motor i novi svedok?

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo pevačice: Crni motor i novi svedok?

Policija nastavlja intenzivnu potragu za ubicom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović u beogradskom naselju Borča. Detaljno pretresena još jedna kuća u delu naselja Crvenka, ispitani svi vlasnici crnih motocikala. Pojavio se novi svedok?

Foto: MUP Srbije/YouTube/printscreen/MONDO kolaž

I pored najava da se "ubica zna" i da se samo "čeka trenutak hapšenja", kriminalistički inspektori i policajci nastavili su i danas intenzivnu pretragu okoline mesta zločina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Borči.

Prema pisanju beogradskih tabloida, policija je bila u kući S.A, čoveka viđenog pored mesta gde je ležalo telo ubijene pevačice.

Ekipa forenzičara je posle nešto manje od sat vremena iz kuće dvojice muškaraca na analizu odnela bicikl, farmerke i dva para obuće.

Prema saznanjima "Kurira", na informativnom razgovoru u Policijskoj upravi za Grad Beograd - popularnom "29 . novembru" - bili su vlasnici motora i bicikala.

Navodno se traži crni motocikl i plavi "BMW".

Prema pisanjima  medija, okretanje istrage u novom smeru mogao bi da napravi čovek koji se javio policiji, kako bi svedočio u vezi sa ubistvom.

Njegova izjava mogla bi da bude ključna i dovede do ubice, posle tri nedelje istrage.

S druge strane, svekar brutalno ubijene pevačice izjavio je novinarima da smatra je od tragedije njegove porodice "napravljen rijaliti" i najavio je da će, nakon što se ovo ubistvo rasvetli, podneti tužbe, piše "Informer".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.