Ubistvo i samoubistvo u Paraćinu?

Izvor: Mondo, 14.Sep.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo i samoubistvo u Paraćinu?

U Paraćinu je danas jedan čovek ubijen iz pištolja, a policija je saopštila da je nekoliko sati kasnije pronašla i telo čoveka osumnjičenog za to ubistvo sa ranom na glavi.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ubistvo se desilo jutros oko četiri sata u ulici Carice Milice u Paraćinu, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Jagodini.

Za ubistvo M.N. (1958) iz okoline Paraćina osumnjičen je V.N. (1955), a na mestu ubistva je bio jedan mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji nije povređen.

Telo osumnjičenog V.N. pronađeno je jutros oko 7 časova u blizini Opšte bolnice u Paraćinu, sa ranom na glavi, piše u saopštenju uz napomenu da je tužilaštvo naložilo obdukciju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.