Ubio se olovkom u Zemunu!?

Izvor: Mondo, 02.Nov.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se olovkom u Zemunu!?

Bizarno samoubistvo dogodilo se u Zemunu, kada je A.N. (40) u prostorijama Međunarodnog udruženja za prihvatanje i pomoć osoba bolesnih od zavisnosti “Remar Srbija” olovkom sebi probio oko i na mestu ostao mrtav, pišu beogradski mediji.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Njegovo telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Kako “Alo!” javlja, nesrećni čovek došao je u prostorije Udruženja i ništa nije ukazivalo da će dići >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ruku na sebe.

Međutim, verovatno se u nervnom rastrojstvu u jednom trenutku dokopao olovke koja je stajala na stolu i naočigled nekoliko ljudi probio sebi oko.

Lekari Hitne pomoći pokušali su da ga reanimiraju, ali u tome nisu uspeli. Policija je bila na uviđaju, a o svemu je obavešten i tužilac.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BIZARNO SAMOUBISTVO U ZEMUNU: Zabio sebi olovku u oko!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2016

...Njegovo telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije Nesrećni čovek došao je u prostorije Udruženja i ništa nije ukazivalo da će dići ruku na sebe..Međutim, verovatno se u nervnom rastrojstvu u jednom trenutku dokopao olovke koja je stajala na stolu i naočigled nekoliko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.