Ubio se na parkingu “Kike”

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se na parkingu “Kike”

Lekari Hitne pomoći, jutros oko sedam sati na parkingu tržnog centra "Kika" na Bežanijskoj kosi mogli su samo da konstatuju smrt nepoznatog muškarca koji je pucao sebi u glavu, javljaju mediji.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

U pitanju je čovek starosti oko 30 godina, koji je iz, za sada nepoznatih razloga, presudio sebi jednim hicem u glavu.

Policija je pored njega pronašla pištolj, ali ne i njegova dokumenta, te se tek utvrđuje identitet samoubice, piše “Alo”

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI BEOGRAD: Ubio se iz pištolja na parkingu tržnog centra

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015

Reč je muškarcu starosti oko 30 godina koji kod sebe nije imao lična dokumenta..Na parkingu tržnog centra “Kika” jutor oko 7 sati za sada nepoznati muškarac pucao je sebi u glavu...Kao saznajemo, reč je muškarcu starosti oko 30 godina...Policija je pored njega pronašla pištolj iz kojeg je...

Nastavak na Kurir...

Pronađen leš muškarca

Izvor: Cafe.ba, 19.Apr.2015

Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je jutros na parkingu Tržnog centra ''Kika'' na Bežanijskoj kosi u Beogradu, potvrđeno je u Hitnoj pomoći..."Blic" piše da je riječ o muškarcu starom oko 30 godina, koji je pucao sebi u glavu...Policija je pored leša pronašla pištolj, ali ne i dokumente,...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.