Ubijene dve žene pored škole u Štrpcu!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijene dve žene pored škole u Štrpcu!

U Štrpcu je zaklana Draginja Nikolčević, a u njenom komšiluku policija je pronašla telo još jedne starice čiji će identitet biti naknadno saopšten.

Foto: MONDO

To je Srni potvrdio direktor Srednjoškolskog centra u Štrpcu, u južnoj srpskoj pokrajini, Predrag Krstić.

Krstić je rekao da su dve žene živele u kućama u neposrednoj blizini škole.

Prema njegovim rečima, staricu Nikolčević (80) zaklanu sinoć je našla policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << služba koja je telo odmah prebacila na obdukciju u Prištinu.

"Jutros je policija u susednoj kući pronašla telo takođe jedne starice i njeno telo je prebačeno na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti smrti", rekao je Krstić.

On je rekao da je ovaj zločin uznemirio meštane.

"Za ponedeljak planiramo da održimo protest ispred škole jer je ovaj zločin, ma ko da ga je počinio, uneo uznemirenje i kod roditelja i kod profesora", rekao je Krstić.

On je dodao da policija od jutros obavlja uviđaj.

Ubistvo starica u Štrpcu potvrđeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi, u kojoj kažu da će naknadno objaviti saopštenje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Štrpce: Beograđanka priznala ubistvo starice

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016

Kosovska policija saopštila je da je žena (28), osumnjičena za ubistvo starice u Štrpcu, priznala ubistvo. Osumnjičena živi u Beogradu i ona je rođaka ubijene...Foto: MONDO/Samir Cacan..U saopštenju se navodi da je uhapšenoj, koja je navela da je motiv ubistva neraščišćeni imovinski porodični...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.