UŽIVAJTE U PROLEĆNOM DANU U Srbiji danas promenljivo oblačno, teperatura do 16 STEPENI

Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVAJTE U PROLEĆNOM DANU U Srbiji danas promenljivo oblačno, teperatura do 16 STEPENI

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno vreme sa dužim periodima suncanog vremena, narocito posle podne. Vetar slab do umeren jugozapadni.

Najniža temperatura oko 6, najvisa dnevna oko 16 stepeni C, saopstio RHZS.

Izgledi vremena do 1. marta su da će u četvrtak i petak u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 15 do 20 stepeni C.

U petak sredinom dana na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naoblačenje s kišom i padom temperature uz umeren i jak severozapadni vetar.

U toku noći u brdsko-planinskim predelima zapadne Srbije sneg.

U subotu oblačno i hladnije, mestimicno sa kisom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Vise padavina očekuje se na zapadu i jugozapadu Srbije. U Vojvodini posle podne, a u nedelju i u ostalim krajevima, prestanak padavina i razvedravanje.

Početkom naredne sedmice suvo uz postepeni porast temperature.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.