Izvor: Blic, 23.Jul.2018, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UZIMALI 50 EVRA DO ĐAKU" Vođa puta ekskurzije u Španiju već varao turiste, nadležni sumnjanju da je godinama u DOSLUHU SA ŠAKIROM

Dejan Vojinović, vođa puta na ekskurziji u Španiji, na kojoj je prevareno više do 100 đaka, u prethodnih nekoliko godina je bio vlasnik dve turističke agencije i obe su ostale bez licence, saznaje "Blic". Nadležni organi sumnjaju da su Vojinović i profesorka Snežana Martić Šakira bili u dosluhu i da su po đaku uzimali 50 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODMOTAVA SE KLUPKO PREVARE Sa Šakirom u dilu još jedna profesorka, inspekcija otkrila NIZ SUMNJIVIH DETALJA

Izvor: Blic, 24.Jul.2018, 07:02

Prevara đaka iz Beograda, koji su se neslavno proveli na ekskurziji u Španiji, izgleda da je od početka planirana, a u njoj su učestvovale profesorke Snežana Martić Šakira i Mirjana Stanišić, koje su nezakonito sklopile ugovore sa ukupno oko 110 dece.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.