UZBUNA U BEOGRADU: Vest o eksploziji u poslastičarnici odjeknula u svetskim medijima

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA U BEOGRADU: Vest o eksploziji u poslastičarnici odjeknula u svetskim medijima

Vest o eksploziji u poslastičanrici u Beogradu u ulici Ilije Grašanina odjeknula je i u stranim medijima.

Hrvatski portal Jutarnji list i Raša Tudej prvi su izvestili o tom slučaju, da bi vest ubrzo doprla i do ostalih svetskih portala.

Raša Tudej i Ekspres Tribjun pišu da je bombaš samoubica ušao u poslastičarnicu i aktivirao eksplozivnu napravu i da objekat u kom je došlo do incidenta pripada bivšem ministru kulture Bratislavu Petkoviću, koji živi u bilzini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zgrade.

Jutarnji list pod naslovom prenosi vest, navodeći da je muškarac od prisutnih u poslastičarnici zahtevao prvo da napuste objekat, da bi zatim legao na pod razneo se.

"Sputnik International" je pisao o neidentifikovanoj osobi koja se u 12 časova i 38 minuta raznela u Beogradu, ne povredivši nikog drugog.

I grčki CNN je preneo vest o eksploziji, kao i bosanski portal Klix.ba.

(Blic/V.T./EPK)

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.