UŽAS u Beogradu: Osumnjičenog PEDOFILA razotkrila UNUKA

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Beogradu: Osumnjičenog PEDOFILA razotkrila UNUKA

Beogradska policija uhapsila je starijeg muškarca I.I. osumnjičenog za pedofiliju.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Njemu se na teret stavlja da je krišom snimao golu drugaricu svoje unuke koja je maloletna a potom masturbirao nad zabeleženim sadržajem koji je kasnije delio drugima, pišu beogradski mediji.

Manijaka je otkrila unuka koja je slučajno zatekla svog dedu kako masturbira gledajući snimak na kome se njena drugarica tušira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Prema nezvaničnim informacijama, ćerka osumnjičenog se uselila posle razvoda kod oca, i sa sobom je povela i četiri ćerke.

Osumnjičeni je navodno postavio kameru u korpu za veš i tako pribavio snimak gole devojčice, koji je kasnije delio preko mreža.

Nakon što je unuka rekli drugarici šta je videla, devojčica sa snimka rekla je roditeljima da ju je snimio deda njena drugarice.

Zgranuti roditelji odmah su pozvali policiju.

Inspektori su u kompjuteru osumnjičenog perverznjaka našli mnoštvo pedofilskih slika i snimaka, između ostalog, i drugarica njegove unuke.

U toku je veštačenje ostalih snimaka kako bi se utvrdilo da je I.I. koristio prilike da snimi gole i svoju ćerku i unuke.

Takođe, utvrdiće se i s kim je sve I.I. razmenjivao pedofilski materijal.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS u Beogradu: Osumnjičenog PEDOFILA razotkrila UNUKA, snimao njenu drugaricu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019

Beogradska policija uhapsila je starijeg muškarca I.I. osumnjičenog za pedofiliju...Njemu se na teret stavlja da je krišom snimao golu drugaricu svoje unuke koja je maloletna a potom masturbirao nad zabeleženim sadržajem koji je kasnije delio drugima, pišu beogradski mediji...Manijaka je otkrila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.