UŽAS kod Negotina: Sekirom ubio poslodavca!

Izvor: Mondo, 17.Maj.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS kod Negotina: Sekirom ubio poslodavca!

Negotinska policija uhapsila je danas muškarca (39) iz okoline Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je sekirom ubio svog poslodavca starog 82 godine.

Foto: MONDO, Goran Sivački Ilustracija

Osumnjičeni se, kako Beta saznaje, tereti da je u selu Dušanovac kod Negotina sekirom usmrtio muškarca kod koga je bio zaposlen.

Žrtva je bio devizni penzioner, a penziju je stekao radeći u Beču. On je ubijen u svojoj kući.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ne zna motiv ubistva, a uhapšeni je prilikom saslušanja izjavio da je zločinu prethodila svađa.

Obdukcija žrtve će biti obavljena u subotu a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni da je sekirom ubio penzionera

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2019

Negotinska policija uhapsila je danas A.B. (39) iz okoline Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je sekirom ubio svog poslodavca starog 82 godine. Osumnjičeni se, kako Beta saznaje, tereti da je u selu Dušanovac kod Negotina sekirom usmrtio muškarca kod koga je bio zaposlen...Žrtva je bio devizni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.