UŽAS NA KARABURMI: Beba i dete izbačeni na ulicu

Izvor: Mondo, 26.Sep.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA KARABURMI: Beba i dete izbačeni na ulicu

Beba stara oko godinu dana, za koju se sumnja da je zlostavljana, pronađena je danas na Mirijevskom bulevaru u Beogradu.

Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović

Beba i dete od dve godine pronađeni su na ulici, na uglu Višnjičke i Mirijevskog bulevara u beogradskom naselju Karaburma, oko 15.50 sati. Oboje dece je preuzela Hitna pomoć nakon dojave da su mališani izbačeni na ulicu i prevezla ih u Urgentni centar, javlja elektonski tabloid Telegraf.

Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << beta javlja da su beba od nekoliko meseci i dete staro između dve i tri godine ostavljeni su danas na ulici u beogradskom naselju Karaburma i sada su u nadležnosti Centra za socijalni rad, nezvanično saznaje agencija Beta.

Pretpostavlja se da ih je otac doveo i pobegao pre dolaska policije, a na deci nema vidljivog traga nasilja.

Decu najčešće seksualno zlostavljaju u kući

Slučaj su prijavili prolaznici, rekavši da su deca zlostavljana na ulici, ali deca nisu imala vidljive povrede, osim što su "jako zapuštena".

Nije poznato kakvo je zlostavljanje prijavljeno.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.