Izvor: B92, 02.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USSS prihvatio Jasnićevu ostavku

Beograd -- Skupština Univerzitetskog sportskog saveza Srbije (USSS) prihvatila je ostavku Siniše Jasnića na mesto direktora preduzeća Univerzijada 2009.

Članovi skupštine nisu, međutim, raspravljali o poverenju Jasniću kao predsedniku Univerzitetskog sportskog saveza niti kao prvom čoveku Izvršnog komiteta tog saveza. Oni su odbili da tu raspravu uvrste u dnevni red jer je u njenom pripremanju, kako tvrde, napravljeno više propusta.

Pošto je ta tačka odbijena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik Skupštine saveza Jovan Pejčić podneo je ostavku. Sam Jasnić je istakao da on nikada neće biti smetnja radu saveza, ali da je potrebno da mu se da mogućnost da podnese izveštaj o svom radu.

"Ako se raspravlja o radu predsednika i piše analiza i na osnovu čega, zašto ja nisam podneo izveštaj, zašto mi to niko nije tražio. Ipak se radi o meni. Ja sam dugo u ovom savezu i jasno mi je da smetam i izložen sam neviđenim pritiscima i pretnjama, hajci na mene”, tvrdi Jasnić.

"Ja sam mislio džentlmanski da će moje udaljavanje i ostavka biti i džetntlemski stav druge strane, koja to ne radi, već vrši sa druge strane pritiske”, kaže on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.